Betting Tips - Tippmix Tippek

2015\06\03 M4TV

Online Tenisz Fogadás szabályai, kiértékelése

Online Tenisz Fogadás szabályai, kiértékelése !

Most, hogy az Tenisz Franciaország Roland Garros javában zajlik, blogbejegyzésem témája is tenisz fogadásokkal kapcsolatos.

Mi történik akkor, ha olyan teniszmérkőzésre fogadsz,
ahol az egyik játékos a mérkőzés előtt visszalép,
vagy játék közben feladja a meccset?

Különböző fogadóirodák különböző szabályokat állítottak fel anak eldöntésére, hogyan történik a nyeremény kifizetése, ha egy teniszmeccset sérülés miatt el sem kezdenek, illetve elkezdenek, de nem fejeznek be. Nézzük a lehetőségeket!

    A fogadás érvényes és a fogadóiroda fizet az labda első megütése után
    Ha az első adogatás megtörtént a mérkőzésen, de közben az egyik játékos feladja a játékot a mérkőzés vége előtt, a fogadóiroda a másik teniszezőre fizet. Pl.: Winmasters.

    A fogadás érvényes és a fogadóiroda fizet egy játszma lejátszása után
    Ha legalább egy játszmát lejátszottak, de közben az egyik játékos feladja a játékot a mérkőzés vége előtt, a fogadóiroda a másik teniszezőre fizet. Pl.: Sportingbet.

    A fogadás érvényes és a fogadóiroda fizet két játszma lejátszása után
    Ha legalább két játszmát lejátszottak, de közben az egyik játékos feladja a játékot a mérkőzés vége előtt, a fogadóiroda a másik teniszezőre fizet. Ez az eset fordul elő egyébként a legritkábban. Pl.: bet365.

    A fogadás érvénytelen és a fogadóiroda visszatéríti a tétet
    A mérkőzés megnyeréséhez szükséges összes játszmát le kell játszani. Ha ez nem történik meg, a fogadás érvénytelen, és a téteket visszafizetik. Pl.: William Hill

Ha kiváncsi vagy a részletekre, azaz hogy melyik iroda melyik csoportba tartozik, hamarosan megtekintheted a tudásbázisban. Készíteni fogok egy táblázatot a népszerű fogadóirodák szabályait illetően. Ezek az információk fontosak lehetnek, ha tudod például, hogy egy teniszező kisebb sérüléssel bajlódik, vagy beteg, és van esély rá hogy esetleg feladja a meccset.

Engedelmeddel beteszek ide egy linket, amelyen pár kivétellel az összes valamire való iroda fel van sorolva aszerint, hogy náluk milyen szabályok vonatkoznak a tenisz fogadásokra.

Véleményem szerint egy normális fogadóiroda visszalépés, ill sérülés esetén visszafizeti a tétet!!

Aki nem tudná esetleg a "void" jelenti a tét törlését.

2015\06\03 M4TV

Nyereséges online sportfogadás, stratégiák javaslatok

Nyereséges online sportfogadás, stratégiák javaslatok

Több éves tapasztalattal, stratégiákkal segítünk eredményei javításában!

Azoknak hoztam létre ezt az oldalt, akik  sportfogadásokat tesznek az Interneten keresztül és azért, hogy egy módszertant, tippeket ,eszközt nyújtsak a fogadáshoz.

 Sajnos sok minden csak elméletben működik, a gyakorlatban kevésbé, nem úgy alakult hosszú távon a fogadási stratégia, illetve a honlapommal kapcsolatos terveim sem, de a régi próbálkozásaimat fennhagyom az utókornak, mert azért jó ötleteket, hasznos segítségeket, kiegészítőket is találhatunk, lehet javítani az eredményességen, csak nem annyira, hogy megérje vele sokat foglalkozni. Szóval fenntartással fogadjátok az információkat, illetve a stratégiákkal kapcsolatos leírásaimat.

A weboldalon sok  információt talál:
Sportfogadás stratégiákról, ehhez kapcsolódó példákról, esettanulmányokról
Egyre több konkrét tippről, javaslatról
Fogadótőzsdék, fogadóirodák bónuszairól
Alapfogalmak magyarázatáról, amelyek segítik a megértést a sportfogadási szakszavaknál
Élőben követheti a foci, teniszmeccseket az élő eredmények, livescore résznél
Sportfogadás - kalkulátor elemzi a következőket:
a szorzók, oddsok / főleg a foci és tenisz tippek vonatkozásában /
Kellemes olvasást kívánunk és persze nyereséges, sikeres sportfogadást!

Ajándékok, nyeremények azok részére, akik tettek valamit az oldalamért: --->
Nyereséges online sportfogadás, stratégiák javaslatok !

Célunk:

Többet  elérni mint eddig, akár fogadási stratégiával, akár jobb szorzók elérésével. Fő elv a nyereség maximalizálása

Megpróbálom képezni az ide látogatókat, hogy ne csak érzelmek alapján döntsenek, hanem matematikai, valószínűségszámítási, statisztikai alapokon nyugvó módszerek segítségével profitra tegyenek szert.

Kezdőknek érdemes lehet az alapfogalmak részt is megnézni a jobb megértés érdekében, egyébként próbálom az alapoktól elmagyarázni és feltérképezni az okokat is, mit miért csinálunk.

Fontos, alapvető stratégiákat mutatok be, a magyarázatokat néha példákkal is illusztrálom.

Minél több ilyet megnéz valaki, értelmez, annál jobban rá fog jönni az alapelvekre, módszertanra és annál tudatosabban fogja ezeket felhasználni a fogadásai során.

Azt szeretném, ha a fogadás nem pusztán szerencsejáték lenne, hanem egy profitszerzési taktika.

Én nem állítom, hogy amire fogadunk, az a csapat fog nyerni biztosan, sőt, sokszor le is zárjuk a fogadást a másik oldalon / tőzsdei stratégia /.

Az a fontos, hogy az esemény bekövetkezésének valószínűsége, esélye szorozva a jelenlegi szorzójukkal nagyobb legyen mint 1.

Például:

Ha a Barcelona játszana Real Madriddal és a Real győzelem esélye mondjuk 20 %, tehát azt jelenti, hogy 5-ből átlagban 1-szer jön be, akkor egy 6-os szorzó már jó nekünk., mivel 6*0,2= 1,2

Hosszú távon így nyereségesek leszünk.

A célom, hogy tanulmányaim és több éves  sportfogadói tapasztalataimat átadjam másoknak és ezzel jobb eredményt érjenek el a fogadásaik terén.
Livescore
Remélem, hasznosak lesznek a cikkek,esettanulmányok, összefoglalók, amiket az oldalon találhattok.

Én sok sikert és kellemes olvasást kívánok!

Üdvözlettel

2015\06\01 M4TV

Sportfogadás stratégiák

Sziasztok!

Ahogy ígértem megérkezett a stratégiákkal foglalkozó cikkünk is. Remélem ezt is sokan olvassátok majd és sokaknak is segítséget fog nyújtani a továbbiakban. Na akkor vágjunk is bele.

Két nagyon fontos dologról fogok most beszélni. Talán ezek a legfontosabbak egy sportfogadó életében:

    moneymanagement
    fogadási stratégia

Általában a kezdő sportfogadók csodálkoznak, hogy ez mégis minek kell. Nos nekik elmondanám, hogy nagyon nagy szükség van ezek használatára, ugyanis enélkül tippjeink között hatalmas lenne a káosz. A moneymanagement és a stratégia rendszert visz a fogadásba, így sokkal könnyebben nyomon tudjuk követni és vissza tudjuk keresni akár több hónapnyi tétjeinket és nyereményeinket is.niuhg.PNG

Van egy stratégiákkal foglalkozó könyv is, melynek címe a Bookie Buster. A tapasztaltabbak biztos hallottak már erről a szerzeményről, esetleg olvasták is. Ebben megtalálunk 21 kidolgozott rendszert, amiket kedvünkre használhatunk. Én személy szerint elolvastam az egész könyvet, és 2-3 stratégia volt az ami nekem megtetszett és ki is próbáltam. Te is böngészd át lehetőleg az összeset és válassz ki 1-2 olyat, ami hozzád illik. Természetesen egy stratégia nem jó mindenkinek, mivel minden ember más és más stílusban játszik. Teszteld pár hétig a stratégiákat amik Neked megtetszettek olvasás alapján, aztán szűrd le a következtetést.
A könyv innen tölthető le, teljesen ingyen. Bookie Buster

Egy biztos, a tanulópénzt Te is meg fogod fizetni, akár csak én és mindenki más. Egyszerűen nem sok esély van rá hogy egyből beleválasztasz a számodra tökéletes stratégiába. Sőt azt kell mondjam, a könyvből vagy akárhonnan vett stratégiák senkinek nem lesznek jók 100%-ban. Ezeket idővel és tapasztalattal magadra tudod majd szabni, ha pedig megtaláltad a tökéletes stratégiát, onnantól már egyáltalán nem kell ezekkel foglalkoznod.

Ha el szeretnéd kerülni a kezdeti 1-2 hónapos bukásokat és inkább megtartanád a tanulópénzt, sőt ez alatt az időszak alatt is nyerni, akkor nem kell mást tenned mint előfizetni a BettingTips Blog Prémium csomagra, így tanulmányozni tudod az általam hónapok alatt kidolgozott stratégiát, és pár héten belül Te is elsajátíthatod, sőt még magadra is szabhatod azt.ihjihy.PNG

Akkor jöjjön a moneymanagement (továbbiakban mm). Erről csak pár szót fogok írni, ugyanis ezt már tényleg mindenkinek magának kell kidolgoznia. Az mm lényege, hogy a legkisebb kockázat mellett maximalizáljuk a profitunkat. Bármilyen szerencsejátéknál megfigyelhető az mm használata, legyen szó akár pókerről, rulettről, lóversenyről. Ezt az általunk használt stratégiához kell igazítanunk. Például aki 1.5 oddsokat játszik az sokkal nagyobb összeggel fog fogadni, mint egy 3.00 oddsokkal játszó ember. Sok mindentől függ az mm-ed, főleg az általad választott eseményektől, attól, hogy naponta hányszor és mikor tudsz fogadni, valamint a kezdeti bankod nagyságától és az általad választott fogadóirodától is. Ebben már tényleg nem tudok segíteni, azonban ha az én stratégiámat használod majd, akkor megkapod a moneymanagementemet is, ezzel kicsit megkönnyítve a dolgodat.

Most hogy végig olvastad ezt a cikket is, remélem kicsit jobban megértetted ezen tényezők fontosságát a sportfogadásban, és Te magad is elkezded ezeket használni a nagyobb hozam érdekében. A stratégia és a mm együtt használva hatalmas segítséget tud nyújtani, amivel akár 3-4x nagyobb profitot is el tudsz érni rövid időn belül.

Ha nem tudod milyen stratégiát válassz és hogyan építsd azt fel, valamint hogyan szabd magadra, akkor azt tanácsolom hogy olvasd el a stratégia cikkünket itt el tudod tőlünk lesni ezeknek az alapjait. Ha pedig tagunk közé tartozol, vagy fogsz tartozni, csak írj egy e-mailt a fogadastipp címre, és szívesen segítek bármilyen sportfogadással kapcsolatos dologban, akár még a stratégia és a mm megszerkesztésében is.

Remélem hasznos volt ez a cikk is, és sikerült tisztázni pár dolgot. Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg Facebookon és ajánld sportfogadó barátaidnak is, hogy ők is minél nagyobb profitra tehessenek szert.

2015\06\01 M4TV

Fogadóiroda kiválasztása

Sziasztok!

Kaptam egy olyan kérdést, hogy melyik fogadóirodánál érdemes fogadni, valamint új ügyfélként melyikhez éri meg beregisztrálni. Ezzel a poszttal szeretnék erre válaszolni, hátha másoknak is hasznos lesz ez a kis írás.

Akkor jöjjenek az irodák. Nem sokat próbáltam ki, de nem is volt rá szükségem, mert megtaláltam azokat amik teljesen megfelelnek az én igényeimnek. Két fogadó irodánál vagyok jelenleg is regisztrálva, az egyik a bet365, a másik pedig a bwin. Valószínűleg ti is pont ezt a két irodát ismeritek, ami nem véletlen, ugyanis ténylegesen ők a legjobbak. A kettő közül is a bet365-t ajánlom, le is írom miért.

winmasters.com:

A legjobb sportfogadó iroda mind közül. Náluk regisztráltam először, és egyből megfogott az oldal kialakítása és egyszerűsége. Egy nap alatt bele lehet tanulni és nagyon könnyen és gyorsan lehet navigálni az oldalak és események forgataga között. A ki- és befizetések is nagyon gyorsan lezajlanak, pár perc alatt már ott is van a számlámon a pénz. Az pedig egy hatalmas plusz, hogy magyar Support rendszerrel is rendelkeznek, így nem szükséges semmilyen angol tudás probléma esetén. Akár chaten, e-mailben, vagy telefonon keresztül is felkereshetjük a magyar hölgyecskét gond esetén.
A bónusz pedig már csak hab a tortán, ugyanis első feltöltéskor a feltöltött összegünket megduplázzák legfeljebb 70.000 Forintig.
Élő fogadás lehetőség van. 9/10

bet365:

A másik iroda a már fent említett bet365. Erre csak azért regisztráltam be igazából, hogy ne legyek korlátozva egy irodához, valamint a tippjeimre általában a bet365 ad jobb oddsot, és már előző este megfogadhatóak a meccsek (tenisz), míg a winmasters-n megesik hogy csak hajnalban kerülnek ki az események, addig pedig megeshet, hogy túl sokat zuhan az odds.
De meg kell hogy mondjam a bet365 is üti a winmasters szintjét, ugyan olyan gyors és letisztult az oldala, valamint nagyon gyorsak a fizetések. Itt is van magyar nyelvű support, és a kezdő bónuszt is szuper de kevesebb mind a winmasters.com. Kárpótlás lehet azonban a nagyszeru kaszino játékuk, amit érdemes kipróbálni ha rendszeresen fogadunk az oldalon nagyszerű online nyerőgépek.
Élő fogadás lehetőség van. 8/10

Remélem tudtam segíteni ezzel az írásommal is. Bármilyen kérdésetek van írjatok egy mailt a fogadastipp címre, és én privát vagy cikk formájában igyekszem válaszolni.

Üdvözlettel,
Tamás

2015\06\01 M4TV

Hogyan válj profi sportfogadóvá I. rész

Sziasztok!

Ez a cikksorozat azok számára készült, akik sportfogadással foglalkoznak, akár kezdő, akár profi szinten. A kezdők számára sok újdonságot tartogatnak majd ezek a cikkek, de biztos vagyok benne, hogy a haladóbbak is találnak 1-2 érdekességet.

Akkor kezdjük is a legfontosabb dologgal, a fogadási mód választásával. Ha Tippmixen fogadsz, akkor egyetlen egy dolgot tudok Neked tanácsolni, hogy hagyd a fenébe az egészet és regisztrálj egy online fogadóirodába. Itt olvashatsz az irodákról. Tudom hogy sokan nem ezt szeretnék hallani, és természetesen nem kell megfogadni a tanácsomat, de tapasztalatból tudom, hogy hosszú távon veszteséges a Tippmix.

Biztos nagyon sokan halljátok a "haverom nyert egy 20-ast tegnap, úgyhogy a tippmix az király" típusú szöveget. Persze ott is lehet nyerni kis és nagy összegeket is, de sokkal nehezebb a korlátok miatt.

A kötési tiltások, a 3-as vagy 5-ös kötések miatt szinte mindig bekerül az az 1 meccs amin elmegy a szelvény. Én is rengetegszer jártam így régebben, ezért is váltottam többek között.
A másik nehézség az SzRt. által kiszűrt események miatt van. Sokkal nehezebb napi kb 50 tippből jól választani, mint napi több százból. Nem beszélve arról, hogy az SzRt. a legháromesélyesebb meccseket teszi a kínálatába, ezzel is nehezítve a dolgunkat. Ezért van az, hogy sokan csak bukják a 200 Forintokat, aztán hetente egyszer nyernek egy nagyobb összeget, de ha utána számolnának, lehet hogy még így is mínuszban lennének.
Hát nem sokkal jobb ha egész héten nyersz és csak 1-2 veszteség csúszik be? :)

Az online fogadás szépsége abban rejlik, hogy nincs az ember korlátozva, egyszerűen szabad!
Rengeteg esemény közül válogathatsz, egy kattintás megtenni a meccseket vagy összeállítani a szelvényt, nem kell sietned a lottózóba, mert mindjárt kezdődik a meccs, és így tovább. A bónuszok miatt már is megéri regisztrálni. Anno nyertem mixen egy kisebb összeget, talán 5000 körül volt, és úgy döntöttem megpróbálom a netes fogadást. Regisztráltam is egy irodába, név szerint a bet365-re, feltöltöttem 3000-t a nyereményemből, és rögtön kaptam újabb 3-at e kezdő bónusz miatt. Alapból 6000-ből gazdálkodhattam, 100 Ft-os tétekkel fel is vittem 2 hét alatt 10 ezerig, ami a mix után valami fergeteges érzés volt. Több taktikát is próbálgattam, sokszor 3-t is egyszerre, így vissza buktam olyan 5000-re. Mióta elkezdtem ezt az alacsony oddsos taktikát (kb negyed éve), a 6000 Forintos kezdő tőkémet a 20-szorosára növeltem! Kezdetben 500-as tétekkel, majd szépen lassan emelve a bank növekedésével.

Én a taktikámat arra alapozom, hogy naponta 4-5, alacsonyabb oddsú fogadást rakok meg, és csakis szólóban, tehát nem kötésben. Hosszú távon ez egy nagyon is szuper taktika.
"Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli" :)

Hát ennyi voltam mára, ha valaki kedvet kapott az online fogadáshoz, olvassa el a 10 tipp sportfogadók számára című cikkünket, majd válasszon fogadóirodát.

A cikk következő részével egy-két napon belül jelentkezem, addig is csináljátok meg a regisztrációt ;)

2015\06\01 M4TV

Hogyan válj profi sportfogadóvá II. rész

Sziasztok!

Hogyan válj profi sportfogadóvá II. rész

Ahogy ígértem megérkezett cikksorozatunk folytatása. Amennyiben már láttad az első részt nyugodtan olvass tovább, ha viszont még nem, akkor azt itt pótolhatod.

Akkor folytassuk is ott ahol az első rész végén abbahagytuk. Megvan a regisztrációd legalább egy online fogadóirodánál és nem tudod hogyan tovább? Mire ezt a cikket végig olvasod, ígérem nyereségesebben tudsz majd fogadni.nuig.PNG

Először is tanulmányozd az általad választott iroda felületét, a menüket és az események elrendezését. Miután nagyjából kiismerted az oldalt, már csak egy dolog van hátra a fogadások megkezdése előtt. Utalj a számládra egy kezdő összeget. Ennek nem kell nagy összegnek lennie, természetesen a pénztárcádtól függ hogy ki mekkora összeget szán a sportfogadásra. Egy középsulis vagy egyetemista tegyük fel feltölt 3.000 forintot (a héten csak egyszer bulizol és már meg is spóroltad a pénzt :D), és a kezdő bónusz miatt rögtön 6.000 forinttal rajtol. Ezt a bónuszt egészen 15.000-ig lehet igénybe venni.

Ha megérkezett a pénz a számládra (általában 2-3 perc), akkor már készen is állsz a fogadásra. Ne feledd, hogy mindig csak ésszel fogadj, és ne akarj egyik napról a másikra meggazdagodni. Tanácsokat olvashatsz egy előző cikkünkben.

Én azt tanácsolom, hogy csakis kis pénzzel kezdd a fogadást, így lesz időd tapasztalatot szerezni a netes fogadásokban is. A kis pénz persze relatív, szerintem az első 1-2 héten a bankod 2%-ával érdemes fogadni. Így akkor buknád csak el az összes pénzed, ha egymás után 50 tipped menne el! Ez egy amolyan biztonsági játék. Később persze növelheted a téteket.

A legfontosabb dolog a sportfogadásban azonban nem más, mint a meccsek vizsgálata. Bizony, ez így van. Gondolj csak bele, ha nem néznél utána 1-1 meccsnek alaposan, nem vizsgálnád meg ki a sérült, az eltiltott, ki utazott haza, kik vesztek össze, mik a pletykák, milyen a közönség, kik a játékvezetők blablabla... sorolhatnám hajnalig... tehát ha ezeknek nem néznél utána, akkor a sportfogadás sem lenne más mint a lottó vagy puttó, ahol véletlenszerűen ráböksz a kimenetelre és vagy bejön vagy nem. Ezek azonban naponta több órába is telhetnek, és nem mindenkinek van ám erre ideje és türelme.
Éppen ezért indítottuk be a BettingTips Blog Prémium szolgáltatást (részletesen itt), amely naponta 3-4 leelemzett, kiszűrt tippet tartalmaz, melyet te e-mailben kapsz meg még előző este, és ezt mindössze napi 200 Ft-ért! Érdemes megfontolni, vagy akár egy 5 napos próbacsomagot kipróbálni, ha nincs időd vagy kedved elemezgetni a tippeket. Csak bízd ránk az unalmas munkát, Neked pedig csak a nyeremény begyűjtése marad!
A tippekre garanciát vállalok, így Te csak nyerhetsz ezzel!

Érdemes átböngészni milyen stratégiákat használnak a profibbak, és kipróbálni azokat ami neked szimpatikus. Egyszerre több stratégiát is használhatsz, ilyenkor azonban arra kell figyelni, hogy külön-külön vezessük azokat, így tudjuk majd melyik a nyereséges és melyik visz minket csődbe. Hamarosan a blogon is írok egy cikket az általam jónak vélt stratégiákról, amik közül majd Te is válogathatsz.

Köszönöm az olvasást, nemsokára jelentkezem a folytatással.