Online Tenisz Fogadás szabályai, kiértékelése

Online Tenisz Fogadás szabályai, kiértékelése !

Most, hogy az Tenisz Franciaország Roland Garros javában zajlik, blogbejegyzésem témája is tenisz fogadásokkal kapcsolatos.

Mi történik akkor, ha olyan teniszmérkőzésre fogadsz,
ahol az egyik játékos a mérkőzés előtt visszalép,
vagy játék közben feladja a meccset?

Különböző fogadóirodák különböző szabályokat állítottak fel anak eldöntésére, hogyan történik a nyeremény kifizetése, ha egy teniszmeccset sérülés miatt el sem kezdenek, illetve elkezdenek, de nem fejeznek be. Nézzük a lehetőségeket!

    A fogadás érvényes és a fogadóiroda fizet az labda első megütése után
    Ha az első adogatás megtörtént a mérkőzésen, de közben az egyik játékos feladja a játékot a mérkőzés vége előtt, a fogadóiroda a másik teniszezőre fizet. Pl.: Winmasters.

    A fogadás érvényes és a fogadóiroda fizet egy játszma lejátszása után
    Ha legalább egy játszmát lejátszottak, de közben az egyik játékos feladja a játékot a mérkőzés vége előtt, a fogadóiroda a másik teniszezőre fizet. Pl.: Sportingbet.

    A fogadás érvényes és a fogadóiroda fizet két játszma lejátszása után
    Ha legalább két játszmát lejátszottak, de közben az egyik játékos feladja a játékot a mérkőzés vége előtt, a fogadóiroda a másik teniszezőre fizet. Ez az eset fordul elő egyébként a legritkábban. Pl.: bet365.

    A fogadás érvénytelen és a fogadóiroda visszatéríti a tétet
    A mérkőzés megnyeréséhez szükséges összes játszmát le kell játszani. Ha ez nem történik meg, a fogadás érvénytelen, és a téteket visszafizetik. Pl.: William Hill

Ha kiváncsi vagy a részletekre, azaz hogy melyik iroda melyik csoportba tartozik, hamarosan megtekintheted a tudásbázisban. Készíteni fogok egy táblázatot a népszerű fogadóirodák szabályait illetően. Ezek az információk fontosak lehetnek, ha tudod például, hogy egy teniszező kisebb sérüléssel bajlódik, vagy beteg, és van esély rá hogy esetleg feladja a meccset.

Engedelmeddel beteszek ide egy linket, amelyen pár kivétellel az összes valamire való iroda fel van sorolva aszerint, hogy náluk milyen szabályok vonatkoznak a tenisz fogadásokra.

Véleményem szerint egy normális fogadóiroda visszalépés, ill sérülés esetén visszafizeti a tétet!!

Aki nem tudná esetleg a "void" jelenti a tét törlését.