Sportfogadás stratégiák

Sziasztok!

Ahogy ígértem megérkezett a stratégiákkal foglalkozó cikkünk is. Remélem ezt is sokan olvassátok majd és sokaknak is segítséget fog nyújtani a továbbiakban. Na akkor vágjunk is bele.

Két nagyon fontos dologról fogok most beszélni. Talán ezek a legfontosabbak egy sportfogadó életében:

    moneymanagement
    fogadási stratégia

Általában a kezdő sportfogadók csodálkoznak, hogy ez mégis minek kell. Nos nekik elmondanám, hogy nagyon nagy szükség van ezek használatára, ugyanis enélkül tippjeink között hatalmas lenne a káosz. A moneymanagement és a stratégia rendszert visz a fogadásba, így sokkal könnyebben nyomon tudjuk követni és vissza tudjuk keresni akár több hónapnyi tétjeinket és nyereményeinket is.niuhg.PNG

Van egy stratégiákkal foglalkozó könyv is, melynek címe a Bookie Buster. A tapasztaltabbak biztos hallottak már erről a szerzeményről, esetleg olvasták is. Ebben megtalálunk 21 kidolgozott rendszert, amiket kedvünkre használhatunk. Én személy szerint elolvastam az egész könyvet, és 2-3 stratégia volt az ami nekem megtetszett és ki is próbáltam. Te is böngészd át lehetőleg az összeset és válassz ki 1-2 olyat, ami hozzád illik. Természetesen egy stratégia nem jó mindenkinek, mivel minden ember más és más stílusban játszik. Teszteld pár hétig a stratégiákat amik Neked megtetszettek olvasás alapján, aztán szűrd le a következtetést.
A könyv innen tölthető le, teljesen ingyen. Bookie Buster

Egy biztos, a tanulópénzt Te is meg fogod fizetni, akár csak én és mindenki más. Egyszerűen nem sok esély van rá hogy egyből beleválasztasz a számodra tökéletes stratégiába. Sőt azt kell mondjam, a könyvből vagy akárhonnan vett stratégiák senkinek nem lesznek jók 100%-ban. Ezeket idővel és tapasztalattal magadra tudod majd szabni, ha pedig megtaláltad a tökéletes stratégiát, onnantól már egyáltalán nem kell ezekkel foglalkoznod.

Ha el szeretnéd kerülni a kezdeti 1-2 hónapos bukásokat és inkább megtartanád a tanulópénzt, sőt ez alatt az időszak alatt is nyerni, akkor nem kell mást tenned mint előfizetni a BettingTips Blog Prémium csomagra, így tanulmányozni tudod az általam hónapok alatt kidolgozott stratégiát, és pár héten belül Te is elsajátíthatod, sőt még magadra is szabhatod azt.ihjihy.PNG

Akkor jöjjön a moneymanagement (továbbiakban mm). Erről csak pár szót fogok írni, ugyanis ezt már tényleg mindenkinek magának kell kidolgoznia. Az mm lényege, hogy a legkisebb kockázat mellett maximalizáljuk a profitunkat. Bármilyen szerencsejátéknál megfigyelhető az mm használata, legyen szó akár pókerről, rulettről, lóversenyről. Ezt az általunk használt stratégiához kell igazítanunk. Például aki 1.5 oddsokat játszik az sokkal nagyobb összeggel fog fogadni, mint egy 3.00 oddsokkal játszó ember. Sok mindentől függ az mm-ed, főleg az általad választott eseményektől, attól, hogy naponta hányszor és mikor tudsz fogadni, valamint a kezdeti bankod nagyságától és az általad választott fogadóirodától is. Ebben már tényleg nem tudok segíteni, azonban ha az én stratégiámat használod majd, akkor megkapod a moneymanagementemet is, ezzel kicsit megkönnyítve a dolgodat.

Most hogy végig olvastad ezt a cikket is, remélem kicsit jobban megértetted ezen tényezők fontosságát a sportfogadásban, és Te magad is elkezded ezeket használni a nagyobb hozam érdekében. A stratégia és a mm együtt használva hatalmas segítséget tud nyújtani, amivel akár 3-4x nagyobb profitot is el tudsz érni rövid időn belül.

Ha nem tudod milyen stratégiát válassz és hogyan építsd azt fel, valamint hogyan szabd magadra, akkor azt tanácsolom hogy olvasd el a stratégia cikkünket itt el tudod tőlünk lesni ezeknek az alapjait. Ha pedig tagunk közé tartozol, vagy fogsz tartozni, csak írj egy e-mailt a fogadastipp címre, és szívesen segítek bármilyen sportfogadással kapcsolatos dologban, akár még a stratégia és a mm megszerkesztésében is.

Remélem hasznos volt ez a cikk is, és sikerült tisztázni pár dolgot. Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg Facebookon és ajánld sportfogadó barátaidnak is, hogy ők is minél nagyobb profitra tehessenek szert.