Hogyan válj profi sportfogadóvá II. rész

Sziasztok!

Hogyan válj profi sportfogadóvá II. rész

Ahogy ígértem megérkezett cikksorozatunk folytatása. Amennyiben már láttad az első részt nyugodtan olvass tovább, ha viszont még nem, akkor azt itt pótolhatod.

Akkor folytassuk is ott ahol az első rész végén abbahagytuk. Megvan a regisztrációd legalább egy online fogadóirodánál és nem tudod hogyan tovább? Mire ezt a cikket végig olvasod, ígérem nyereségesebben tudsz majd fogadni.nuig.PNG

Először is tanulmányozd az általad választott iroda felületét, a menüket és az események elrendezését. Miután nagyjából kiismerted az oldalt, már csak egy dolog van hátra a fogadások megkezdése előtt. Utalj a számládra egy kezdő összeget. Ennek nem kell nagy összegnek lennie, természetesen a pénztárcádtól függ hogy ki mekkora összeget szán a sportfogadásra. Egy középsulis vagy egyetemista tegyük fel feltölt 3.000 forintot (a héten csak egyszer bulizol és már meg is spóroltad a pénzt :D), és a kezdő bónusz miatt rögtön 6.000 forinttal rajtol. Ezt a bónuszt egészen 15.000-ig lehet igénybe venni.

Ha megérkezett a pénz a számládra (általában 2-3 perc), akkor már készen is állsz a fogadásra. Ne feledd, hogy mindig csak ésszel fogadj, és ne akarj egyik napról a másikra meggazdagodni. Tanácsokat olvashatsz egy előző cikkünkben.

Én azt tanácsolom, hogy csakis kis pénzzel kezdd a fogadást, így lesz időd tapasztalatot szerezni a netes fogadásokban is. A kis pénz persze relatív, szerintem az első 1-2 héten a bankod 2%-ával érdemes fogadni. Így akkor buknád csak el az összes pénzed, ha egymás után 50 tipped menne el! Ez egy amolyan biztonsági játék. Később persze növelheted a téteket.

A legfontosabb dolog a sportfogadásban azonban nem más, mint a meccsek vizsgálata. Bizony, ez így van. Gondolj csak bele, ha nem néznél utána 1-1 meccsnek alaposan, nem vizsgálnád meg ki a sérült, az eltiltott, ki utazott haza, kik vesztek össze, mik a pletykák, milyen a közönség, kik a játékvezetők blablabla... sorolhatnám hajnalig... tehát ha ezeknek nem néznél utána, akkor a sportfogadás sem lenne más mint a lottó vagy puttó, ahol véletlenszerűen ráböksz a kimenetelre és vagy bejön vagy nem. Ezek azonban naponta több órába is telhetnek, és nem mindenkinek van ám erre ideje és türelme.
Éppen ezért indítottuk be a BettingTips Blog Prémium szolgáltatást (részletesen itt), amely naponta 3-4 leelemzett, kiszűrt tippet tartalmaz, melyet te e-mailben kapsz meg még előző este, és ezt mindössze napi 200 Ft-ért! Érdemes megfontolni, vagy akár egy 5 napos próbacsomagot kipróbálni, ha nincs időd vagy kedved elemezgetni a tippeket. Csak bízd ránk az unalmas munkát, Neked pedig csak a nyeremény begyűjtése marad!
A tippekre garanciát vállalok, így Te csak nyerhetsz ezzel!

Érdemes átböngészni milyen stratégiákat használnak a profibbak, és kipróbálni azokat ami neked szimpatikus. Egyszerre több stratégiát is használhatsz, ilyenkor azonban arra kell figyelni, hogy külön-külön vezessük azokat, így tudjuk majd melyik a nyereséges és melyik visz minket csődbe. Hamarosan a blogon is írok egy cikket az általam jónak vélt stratégiákról, amik közül majd Te is válogathatsz.

Köszönöm az olvasást, nemsokára jelentkezem a folytatással.